Nový Outlast Trials sází na kooperaci
i Zdroj: Red Barrels
Novinka Nový Outlast Trials sází na kooperaci

Nový Outlast Trials sází na kooperaci

David Plecháček

David Plecháček

13. 6. 2020 21:19
Reklama

Ještě než vyšlo P.T., byl na trhu tím největším strašákem Outlast. Ikonický horor, který proslavil studio Red Barrels, byl příliš děsivý i na některé ostřílené hráče strašidelných her. Je proto logické, že vývojáři značku stále aktivně rozvíjí. Poslední přírůstek však přinese změny v hratelnosti.

Na PC Gaming Show došlo k představení nového dílu, který nese označení Outlast Trials. Ten nás svým zasazením zavede do studené války, během níž zúčastněné strany experimentovali se vším možným, i s lidmi. Právě takový nebožtík odsouzený k doživotnímu zkoumání, mučení a experimentování je i hlavním hrdinou nové hry.

Vůbec poprvé ale nebude na nástrahy okolí poprvé. Trials je totiž kooperativní hrou. Detaily zatím nejsou známé, nejvíce nás ale zajímá, jestli s dalšími kamarády nebude Outlast přeci jen o něco méně strašidelný. Vývojáři by rádi, aby novinka působila tak trochu jako hororová verze kooperativního režimu v Portal. Uvidíme. Novinka by měla vyjít příští rok, aktuálně se hovoří jen o PC verzi, ale divili bychom se, kdyby se nedostalo i na další platformy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama