Nové video z Nieru láká k příběhu hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video z Nieru láká k příběhu hry

Nové video z Nieru láká k příběhu hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 2. 2017 15:20
Reklama

Píše se rok 11 945 a právě probíhá 14. válka strojů. Skynet je tedy dávno zapomenut a svět obývají roboti ještě daleko dokonalejší a vyspělejší. A vedle těch takřka dokonalých se po světě pohybují i roboti starší, vzpomínající na industriální věk, plní ozubených kol a jednoduchých instrukcí.

V roli moderního stoje jménem YoRHa se budete muset postavit neznámým mašinám pocházejícím z jiného světa a za úkol máte pomoci zachránit lidstvo, jež se ve světě hry muselo v rámci obrany uchýlit na povrch měsíce. A právě YoRHa se bude muset zasadit o to, aby se lidstvo mohlo navrátit zpět na zem. Jednoduché to však zcela určitě nebude a nový trailer tedy kromě několika příběhových cutscén odhaluje i zákeřné a především obrovské protivníky, kterým se budete muset při své pouti světem hry postavit.

Nier: Automata vychází v Evropě 10. března a pořídit si hru budete moci na Xzone.cz. Jako první hra dorazí na PlayStation 4 (kde je v současnosti k dispozici i hratelná demoverze) a jeho silnější edici, později v průběhu tohoto roku by tento titul měl následně dorazit i na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama