Nové ukázky předvádí dovednosti zápasníků z bojovky Street Fighter 6
i Zdroj: Capcom
Street Fighter 6 Novinka Nové ukázky předvádí dovednosti zápasníků z bojovky Street Fighter 6

Nové ukázky předvádí dovednosti zápasníků z bojovky Street Fighter 6

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 12. 2022 15:29

Capcom již oficiálně potvrdil, že další Street Fighter dorazí 2. června, k oznámení došlo na akci The Game Awards. K dispozici nyní máme hned několik krátkých videi, která poukazují na dovednosti některých postav.

Reklama

  • Videa předvádí bojové dovednosti některých postav z chystaného Street Fightera
  • Vidět je Dee Jay, Manon, Marisa a JP
  • Hra vyjde 2. června

Nejprve je však třeba upozornit na trailer z výše zmíněné akce pod taktovkou Geoffa Keighleyho. V něm se totiž představili noví bojovníci a dosud neviděné minihry. Kariéru pouličního rváče zpestří například basket, příprava chutných pokrmů či rozbíjení prázdných lahví.

Jednou z navrátivších postav je Dee Jay, jenž se i během souboje vlní v rytmu zrovna hrající hudby. To je ale dobře, jelikož ji může využít k devastujícím útokům.

Štíhlounká Manon zase dává přednost grapplingu, což znamená, že soupeře může překvapit třeba pákou na ruku nebo jinou nepříjemnou technikou. Z ukázky vyplývá, že umí skvěle pracovat s váhou svého protivníka.

Právě na váhu spoléhá osvalená Marisa. Její tvrdé údery pořádně zacloumají s rovnováhou soupeře i s jeho morálkou. V ukázce předvedla například učebnicový superman punch.

No a pak je tu protřelý JP, jehož styl se tradičním bojovým technikám zcela vymyká. Umí například poručit bleskům a navíc se velmi rychle zvládne teleportovat. Tady už se bavíme o regulérní černé magii.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama