Nové Halo ještě není připraveno na odhalení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Halo ještě není připraveno na odhalení

Nové Halo ještě není připraveno na odhalení

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 6. 2017 14:23 1
Reklama

Letošní konferenci Microsoftu chyběl jeden velký evergreen. Obrovská fanouškovská základna Halo smutnila nad absencí jejich oblíbené série, další část hráčů se divila, proč vlastně Microsoft a 343 Industries s dalším pokračováním sci-fi ságy vyčkávají. Bylo by jen příhodné demonstrovat výkon Xbox One X na hře, která bez přehánění definovala a prodávala celou rodinu konzolí Xbox. Bonnie Ross, zodpovědná za vývoj projektů série, na Twitteru situaci krátce okomentovala.

„Nové velké Halo vypadá dobře, ale ještě není připraveno na oznámení,“ sdělila příznivcům a jedním dechem upozornila na připravované oznámení týkající se Halo Wars 2. Tím bylo nové DLC přinášející oblíbeného parazitického nepřítele Flood, známého především hráčům původní trilogie. Zřejmě jako možnost jak si zpříjemnit čekání na vyvíjené pokračování. O něm sice mnoho konkrétního nevíme, můžeme však předpokládat že se bude jednat o regulérní šestý díl. Prostřednictvím Twitteru jsme se už dříve dozvěděli, že nové Halo nabídne funkce, které pátému dílu chyběly (za což byli autoři fanoušky nemilosrdně kritizováni).

Konkrétně se jedná o hraní přes LAN a ve split-screenu. Právě hra více hráčů na jedné obrazovce bývala jedním z nejlepších způsobů, jak si frenetickou sci-fi akci užít. Její nepřítomnost tudíž vyvolala mezi hráči velkou vlnu nevole a byla jedním z důvodů, proč se pátý díl dočkal na poměry Halo nebývale vlažného přijetí.

Další Tweet naznačil, že může trvat delší dobu, než se plného odhalení novinky dočkáme. Pravděpodobně se tak Halo 6 neukáže ani na letošním srpnovém Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama