Nové Gran Turismo neponese číslovku 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Gran Turismo neponese číslovku 7

Nové Gran Turismo neponese číslovku 7

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 10. 2015 19:26 21
Reklama

Gran Turismo Sport se zaměří na multiplayerové zápolení. Hráči budou hájit své země a oblíbené automobilky. Fanoušci motorsportu, kteří se zároveň počítají mezi majitele PlayStationu 4, se mají na co těšit. Během show v Paříži totiž Sony oznámila vývoj dalšího přírůstku do série.

Ten překvapivě neponese chronologickou číslovku sedm, ale přízvisko “Sport”. A právě na prvky sportu se má titul upnout. V popředí tak bude stát konkurence a reprezentace jednotlivých značek, stejně jako národností. Tomu má výrazně napomoct i partnerství s mezinárodní automobilovou federací. Nejlepší hráči Gran Turismo Sport, čili vítězové oficiálních turnajů, by se tak měli dle autorů postavit během akcí FIA například po boku jezdců formule 1.

Samozřejmostí je znatelný posun v audiovizuálním zpracování hry. Gran Tursimo Sport také bude zatím nejrealističtějším a nejuvěřitelnějším titulem nesoucím jméno slavné značky. Třešničkou na dortu je pak podpora PlayStation VR. Do jaké míry využijí tvůrci z Polyphony Digital možnosti PlayStation 4, se dozvíme již na začátku příštího roku. Právě tehdy totiž bude uvolněna betaverze. Předběžně datum vydání finální verze zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama