Nová generace boje v ringu eSports Boxing Club hlásí odklad předběžného přístupu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová generace boje v ringu eSports Boxing Club hlásí odklad předběžného přístupu

Nová generace boje v ringu eSports Boxing Club hlásí odklad předběžného přístupu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 8. 2021 08:40 1

Když vývojáři z nezávislého studia Steel City přinesli první pohled eSports Boxing Club, málokdo věřil vlastním očím. Více než 100 licencovaných boxerů světové úrovně a příslib kariérového režimu založeném na rozhodování hráče byl pouze jedním z důvodů. Tím předním bylo grafické zpracování, jež ve společnosti pokročilého systému animací potvrdilo, že i menší tým může dnes nabídnout skvělou podívanou. Vše má ovšem svou cenu, a autoři proto oznámili, že na Early Access, který měl dorazit v létě, nakonec nedojde.

Reklama

  • Plánovaný předběžný přístup eSports Boxing Club se v létě nakonec neuskuteční
  • Vývojáři chtějí více zapracovat na dílčích aspektech hratelnosti

Kromě rostoucího objemu práce je důvodem k odkladu podle zakladatele studia Ashe Habiba i to, že se vývojářům nedávno podařila získat další peníze pro financování vývoje. Jak navíc dále komentuje, po značném zájmu, který sklidila březnová a později i červnová E3 ukázka, je cílem studia především dostát vlně očekávání fanoušků sportu.

Habib se totiž nezapomíná připomenout, že poslední licencovaná hra z prostředí boxu vyšla před bezmála desíti lety. Tento fakt a zodpovědnost z něj plynoucí následně označuje za hlavní důvod nastalého odkladu, stejně jako toho, proč jsme zatím nic neslyšeli o datu vydání. 

ESports Boxing Club bude dosud první hrou studia Steel City. Ve své finální podobě zamíří na PC a konzole současné i minulé generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama