Norman Reedus tvrdí, že se nyní vyjednává o pokračování Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Death Stranding Novinka Norman Reedus tvrdí, že se nyní vyjednává o pokračování Death Stranding

Norman Reedus tvrdí, že se nyní vyjednává o pokračování Death Stranding

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 8. 2021 10:30 2

V poslední době se hodně mluví o Death Stranding: Director’s Cut, rozšířená verze se ostatně objeví už koncem září. Jak to ale vypadá s regulérním pokračováním? K němu se nedávno vyjádřil představitel hlavní postavy.

Reklama

  • Představitel Sama Bridgese naznačil, že se diskutuje o druhém dílu Death Stranding
  • Hideo Kodžima ani Sony tuto informaci zatím nekomentovali

Tím není nikdo jiný než světoznámý herec Norman Reedus, který se stal předobrazem pro Sama Portera Bridgese. V jednom z rozhovorů se nechal slyšet, že se nyní diskutuje o pokračování. “Myslím, že budeme dělat druhé Death Stranding. O hře se nyní vyjednává.”

Zástupci studia Kojima Productions v březnu letošního roku oznámili, že hra do té doby dokázala překonat hranici pěti milionů prodaných kusů, číslo zahrnuje verzi pro PlayStation 4 i PC. Dá se očekávat, že Director’s Cut s číslem znovu slušně zamává. 

V poslední době se k nám však dostávaly zprávy o možné spolupráci mezi Kodžimou a Microsoftem. Slavný designér byl totiž údajně ze strany Sony odmítnut, jelikož si společnost od Death Stranding slibovala více. Nutno ale dodat, že tyto spekulace nebyly potvrzeny. V Microsoftu by měl Kodžima spolupracovat s Kim Swift, která stojí za značkou Portal, možná ale jde o separátní projekt, jenž bude vznikat souběžně s druhým Death Stranding. Snad se celá situace brzy objasní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama