Nintendo of America po letech opustila Samantha Robertson, tvář streamů Treehouse
i Zdroj: YouTube / Nintendo
Novinka Nintendo of America po letech opustila Samantha Robertson, tvář streamů Treehouse

Nintendo of America po letech opustila Samantha Robertson, tvář streamů Treehouse

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 3. 2022 11:29

Společnost Nintendo of America po jedenácti letech opustila Samantha Robertson. Význačná osobnost streamů Treehouse, které často moderovala, svůj krok zdůvodnila tím, že chce změnu, aby se v životě mohla věnovat novým výzvám.

Reklama

  • Samantha Robertson opustila Nintendo of America
  • Byla tváří streamů Treehouse

„Bylo mi ctí pracovat s tak úžasnými lidmi. Ale pandemie mi ukázala, že život je krátký a člověk ho nesmí brát za samozřejmost. Pořád mám hodně co objevovat. A, ačkoliv je to pěkné klišé, dnešek je jen jeden. Rozumím tomu, že mít možnost takto odejít je privilegium, a není to nic, co by se dělalo jednoduše. Těším se, až s vámi v budoucnu budu sdílet novinky,“ vzkázala Robertson na sociálních sítích.

K firmě se připojila v roce 2011 do týmu lokalizací, v roce 2019 nakonec povýšila až do role manažerky produktového marketingu a vztahu s vývojáři. 

Fanoušci Nintenda poukazují na to, že jde o další odchod významné postavy firmy za relativně krátkou dobu. V roce 2019 firmu opustil prezident Reggie Fils-Aimé (v této roli ho nahradil Doug Bowser), později z firmy odešla například manažerka PR Krysta Yang a zrušena byla pobočka v severní Kalifornii.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama