Někdo si zřejmě koupil limitovanou edici World War 3 za pět milionů dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
World War 3 Novinka Někdo si zřejmě koupil limitovanou edici World War 3 za pět milionů dolarů

Někdo si zřejmě koupil limitovanou edici World War 3 za pět milionů dolarů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 10. 2021 15:38

Čas od času herní vývojáři přijdou s extrémními limitovanými edicemi svých her, které za obrovitou částku nabízejí velmi neobvyklé bonusy. Můžeme vzpomenout například na edici Grid 2, ke které jste dostali tematicky zbarvený závodní stroj BAC Mono. Tahle exkluzivitka ale stála “jen” 190 tisíc dolarů. Skutečným králem limitovaných edic se zřejmě stala připravovaná multiplayerová střílečka World War 3, která nabízela speciální balíček za těžko uvěřitelných pět milionů dolarů (v přepočtu zhruba 110 milionů korun).

Reklama

  • Autoři World War 3 nabízeli speciální limitovanou edici za pět milionů dolarů
  • Zřejmě našla kupce
  • Ten si zahraje ve filmu (pokud vznikne) a může do hry navrhnout konkrétní mapy, zbraně a další prvky

I tak se ale zřejmě našel zájemce. Z nabídky v oficiálním obchodě totiž takzvaný Presidents Pack zmizel, respektive byl označen jako “vyprodaný”. Zbývá tak už jen pět dalších variant, jak získat přístup do betaverze hry.

A co za svých pět milionů dolarů kupce dostal? Nepřekvapivě předností přístup do uzavřené bety, doživotní battle pass, spoustu herní měny, kosmetických úprav, emblém a zlatý skin. Mimo hru pak jde o repliku balistické helmy Ronin, možnost navrhnout vlastního herního operátora, vlastní zbraň a vlastní útok (zřejmě variantu killstreaku z Call of Duty). Mezi ty nejzajímavější výhody pak patří to, že autoři vytvoří herní mapu na základě jakéhokoliv místa, které kupec určí a možnost zahrát si jednu z hlavních rolí v plánovaném snímku World War 3.

Titul bude do uzavřené bety vstupovat v listopadu a setrvá v ní minimálně do března příštího roku. Jde o přepracovanou verzi původní hry, která vstoupila do early accessu v roce 2018. Příliš se jí ale nedařilo a tak to autoři ze studia The Farm 51 zkouší znovu. Taktéž má nabídnout realistickou hratelnost a taktičtější zážitek, oproti původní verzi ale má World War 3 zrychlit a více se otevřít hráčům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama