Nejbližší sezóna Diabla 3 se s příchodem čtvrtého Diaba stane poslední novou. Následující obsah bude už jen recyklován
i Zdroj: Blizzard
Diablo 3 Novinka Nejbližší sezóna Diabla 3 se s příchodem čtvrtého Diaba stane poslední novou. Následující obsah bude už jen recyklován

Nejbližší sezóna Diabla 3 se s příchodem čtvrtého Diaba stane poslední novou. Následující obsah bude už jen recyklován

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 4. 2023 09:00

Po jedenácti letech se konečně uzavře přísun sezón třetího Diabla, tedy alespoň stran těch nových. Její další sezóna, v pořadí 29., bude totiž znamenat, že společnost Blizzard do hry naposledy přivede některé nové funkce a kosmetiku. Budoucí sezóny budou z tohoto důvodu jen recyklovat a remixovat staré funkce a odměny z posledních devíti let, protože vývojové zdroje se přesunou na Diablo 4.

Reklama

  • 29. sezóna třetího Diabla bude poslední, kde se dočkáme nového obsahu
  • V následujících sezónách sice půjde dále otevírat kosmetické předměty, nicméně půjde o střídaný obsah ze starších sezón
  • Změna probíhá k podpoření vývoje Diabla 4

Ve skupinovém rozhovoru pro server Wowhead generální manažer Diabla 4 Rod Fergusson řekl, že ačkoli 29. sezóna stále ponese nové téma, nebude tak bohatá jako 28., která do hry zavedla systém stromu dovedností a také některé menší změny. 

Sezóny, které hra dosud zažívala, měly typicky jednotnou strukturu. Běžně vyzývaly hráče k tomu, abyste hráli s nově založenou postavou, přičemž s tímto nepopsaným listem vás následně obdařily úpravami, jak hra fungovala. 

Tyto změny byly přitom drobné, nicméně když jsme je sečetli, tak v součtu významné. Zahrnovaly třeba to, že jste dostávali při zabíjení nepřátel pravidelné pasivní bonusy; dále znásobené poklady, které padaly z Treasure goblinů; a v neposlední řadě také kumulativní bonus za zasahování a zabíjení démonů.

Fergusson nicméně vzdor této tradici potvrdil, že 30. sezóna toto již skutečně neobsáhne, a . V rámci svého vyjádření konkrétně dodal, že následující systém sezón bude stát jen na cyklování starého obsahu, čímž hráči sice přijdou o novinky v pravém slova smyslu, ale současně oživí starší exkluzivní obsah a budou si jej moci zahrát znovu. 

Dojmy z betaverze Diablo IV - legenda se vrací a má našlápnuto opravdu výborně
i Zdroj: Blizzard

Dojmy z betaverze Diablo IV - legenda se vrací a má našlápnuto opravdu výborně

Pekelné brány se otevírají už počtvrté. Diablo IV vyjde v červnu, o víkendu jsme ale spolu s dalším zhruba milionem hráčů…

22. 3. 2023 11:35
1

Pokud se řeč přesune k Diablu 4, i do něj se přirozeně přenese systém sezón, ačkoli pochopitelně v přepracované podobě. Diablo 4 bude mít např. podle již několikrát řečeného předělaný systém paragonů, upravené dungeony a taktéž systém denních úkolů, které budete moci plnit. To vše pochopitelně dáno i do systému battle passu, který nabídne další odměny, jež půjde získat v rámci delšího hraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama