Necromunda: Hired Gun ukazuje další gameplay. Dynamická střílečka sází na brutalitu a temný svět
i Zdroj: Hrej.cz
Necromunda: Hired Gun Novinka Necromunda: Hired Gun ukazuje další gameplay. Dynamická střílečka sází na brutalitu a temný svět

Necromunda: Hired Gun ukazuje další gameplay. Dynamická střílečka sází na brutalitu a temný svět

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 5. 2021 16:59

V polovině března jsme se dočkali oznámení střílečky Necromunda: Hired Gun od studia Streum On. Titul ze světa Warhammer 40 000 slibuje akční hratelnost, kterou nyní vývojáři společně s příběhovým pozadím popisují v novém traileru.

Reklama

  • Necromunda: Hired Gun ukazuje další ýběry ze hry
  • Akční hratelnost kombinuje s temným světem

Hra se odehrává v jednom z nejtemnějších koutů světa Warhammeru, přičemž ani vy nebudete mít tu nejctěnější práci na světě. Hráč přebere roli bounty huntera, který bude brát zakázky od všech, kteří nabízí peníze. K tomu využijeme velký arzenál zbraní i Mastiffa, věrného psa, jehož přivolání je skutečně originální – pro zneškodnění nepřítele jej zavolá pískací krysou. Hra si pochopitelně neláme hlavu s brutalitou, temný svět popisuje jako zkažené místo, kde člověk bez zbraně moc dlouho nevydrží.

Jak to ale vypadá, postupným nabíráním zakázek si vytvoříme spoustu nepřátel a budeme bojovat o holý život. Vývojáři si umí udělat srandu i sami ze sebe, hru totiž popisují jako „dynamickou, akční, po zdi běhající, hlavy pukající, krky řezající, indie first-person střílečku.“ Musíme říct, že hra vypadá opravdu dobře, alespoň z traileru se zatím daří navodit správnou DOOM atmosféru. Hra vychází 1. června na PC, Xbox One, Xbox Series a PlayStation 4/5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama