„Nechceme toxicitu.“ Tvůrci neplánují do Helldivers 2 přidávat PvP režim
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Novinka „Nechceme toxicitu.“ Tvůrci neplánují do Helldivers 2 přidávat PvP režim

„Nechceme toxicitu.“ Tvůrci neplánují do Helldivers 2 přidávat PvP režim

Dominik Tománek

Dominik Tománek

16. 2. 2024 12:30 1

Kooperativní řežba Helldivers 2 slaví úspěchy. Hráči se tvůrců zeptali, jestli mají v plánu přidat režim PvP. Kreativní ředitel jim dal jasnou odpověď.

Reklama

Kooperativní vesmírný nářez Helldivers 2 od švédského studia Arrowhead Game Studios vzal kromě Terminidů a Automatonů útokem i Steam. Hra si připsala nejúspěšnější start hry od PlayStationu na PC, překonala dokonce i God of War. O úspěch jde i pohledem prodejů, protože se jí za necelý týden povedlo překonat hranici milionu prodaných kopií. Helldivers 2 jsou PvE akcí, takže hráči společně bojují proti vlnám nepřátel. Fanoušci se tedy začali ptát, jestli do hry v budoucnu přibude i režim PvP. Kreativní ředitel na X napsal, že PvP nikdy nepřidají a doplnil následující: 

Nebojíme se ho přidat. Jen nechceme toxicitu, která s ním přirozeně přichází. Existuje spousta, vlastně většina, her, které PvP poskytují. My děláme hry pro lidi, kteří si prostě chtějí užít náročnou zábavu s přáteli, ale v prostředí PvE. Pokud chcete PvP, doporučuji Escape from Tarkov.

Tvůrci momentálně shánějí další vývojáře, aby mohli zrychlit a vylepšit plány s budoucím obsahem. Hra totiž měla větší úspěch, než se předpokládlo. To způsobilo i technické problémy, kdy na začátku pořádně nefungoval matchmaking. Helldivers 2 ale slavili úspěch i v naší recenzi.

Recenze Helldivers 2, brutálně zábavné cesty vstříc galaktické dominanci
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment / PlayStation Studios / Arrowhead Game Studios

Recenze Helldivers 2, brutálně zábavné cesty vstříc galaktické dominanci

14. 2. 2024 15:30
1

Přes horizont se valí stovky krvežíznivých klepet a kusadel. "Hej Joe, potřebuju náboje!", zní od vojáka elitního týmu,…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama