Nadějné akční RPG Space Punks nevyjde z bety. Vývojáři oznámili konec projektu
i Zdroj: Flying Wild Hog
Space Punks Novinka Nadějné akční RPG Space Punks nevyjde z bety. Vývojáři oznámili konec projektu

Nadějné akční RPG Space Punks nevyjde z bety. Vývojáři oznámili konec projektu

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

6. 9. 2023 12:53

Tým z polského Flying Wild Hog uveřejnil včera smutnou zprávu - jejich nadějné akční RPG Space Punks končí. Hra, jež byla často přirovnávána k legendárnímu Borderlands, ani nestihla vyjít z veřejné bety.

Reklama

  • Akční RPG Space Punks vstoupilo do otevřené bety v dubnu 2022
  • Hra z bety nevystoupí a celý projekt bude ukončen
  • Hra se nadobro uzavře světu 6. listopadu

Vizuální styl Borderlands a gameplay Diabla - zní to jako skvělá kombinace, ale to bohužel vždy nestačí. Akční Coop RPG Space Punks nedokázalo dosáhnout svých cílů a podpora hry bude brzy definitivně ukončena. Stáhnout si ho na PC už sice ode dneška nemůžete, ale pokud jste tak učinili dříve, hrát můžete až do 6. listopadu, poté zmizí navždy.

Hráči, kteří využili mikrotransakcí ve hře, mají plný nárok na reklamaci přes platformu Epic Store. Proces navrácení peněz hráčům začne 5. října. Herní obchod byl již uzavřen také a nové předměty nelze zakoupit.

Oznámení o ukončení podpory pro hru přichází po již delším období napětí, kdy oficiální komunikace upadla na minimum. S největší pravděpodobností tak k rozhodnutí došlo už někdy na začátku roku 2023. Vývojáři z Flying Wild Hog ve zprávě těžký krok odůvodňují důkladným zvážením podmínek na trhu a svých dlouhodobých cílů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama