Na podzim vyjde nová hra pro Mega Drive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na podzim vyjde nová hra pro Mega Drive

Na podzim vyjde nová hra pro Mega Drive

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 3. 2017 13:15
Reklama

Autentická reklama ve stylu devadesátých let láká hráče na šestnáctibitovou chodičku-mlátičku Paprium pro Segu Mega Drive. Na konzoli z roku 1988 i bezmála třicet let po jejím debutu vychází úplně nová hra.

Autoři Paprium nazývají postapokalyptickou AAA hrou a lákají staromilce na 24 úrovní, pětici hratelných postav a několik různých módů. Za tímto neobyčejným počinem stojí tým WaterMelon Games a jejich novinka se otevřeně hlásí k odkazu her jako Double Dragon, Final Fight nebo Streets of Rage.

Destructoid přitom připomíná, že poslední klasickou komečně vydanou hrou pro Mega Drive/Genesis byl port Froggera z roku 1998. Bezmála dvě dekády poté je tu fungl nová beat 'em up, která jako by k nám přicestovala strojem času.

Samotní autoři o ní sebevědomě prohlašují, že jde o ultimátní hru pro Mega Drive, která se vyhýbá jakýmkoli kompromisům. Píše se rok 8A2 (opravdu) a někde mezi Šanghají, Tokiem a Pchjongjangem vyrostla z popelu nejkratší a nejničivější jaderné války megapole jménem Paprium. Sem vás titul zavede.

Paprium má vyjít 16. září a na hře se pracuje už přes čtyři roky. K dispozici bude na klasické cartridgi bez regionálního zámku, takže hra bude fungovat na původní konzoli v PALu i NTSC, ať už pamětníci mají pod postelí schovaný Mega Drive, nebo Genesis. K dispozici bude klasická i limitovaná edice.

Více informací o projektu najdete na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama