Na PlayStation Showcase se objevil i Alan Wake. Remaster dostal první trailer i datum vydání
i Zdroj: Remedy Entertainment
Novinka Na PlayStation Showcase se objevil i Alan Wake. Remaster dostal první trailer i datum vydání

Na PlayStation Showcase se objevil i Alan Wake. Remaster dostal první trailer i datum vydání

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 9. 2021 23:26

Nedávné oznámení remasteru psychologického thrilleru Alan Wake nás nechalo hádat. Kdy hra vyjde a jak bude vypadat? Na obě otázky odpověděl trailer zveřejněný během dnešní akce PlayStation Showcase 2021. Problémy sužovaný spisovatel se opět vydá na cestu za záchranou své manželky v záhadném městečku Bright Falls už 5. října.

Reklama

  • PlayStation Showcase 2021 přinesl trailer Alan Wake Remastered
  • Hra vyjde 5. října

Trailer odhaluje, jak se hra oproti své deset let staré původní verzi změní. Kromě vyššího rozlišení a ostřejších textur se dočkáme výrazně vylepšeného systému světel a stínů, které v Alan Wake hrají velmi důležitou roli, stejně jako částicové efekty mlhy nebo rozmarů počasí. O něco detailnější budou i modely postav včetně samotného hrdiny.

Už déle víme, že hra nabídne i obě DLC, The Signal a The Writer. 5. října se na omlazenou výpravu do spisovatelovy duše můžou vydat hráči na PlayStationu 5, PlayStationu 4, Xbox Series, Xbox One a PC. Na aktuálních konzolích hra poběží ve 4K a 60 snímcích za sekundu, mezigenerační konzole nabídnou klasické dva režimy výkonu (60 FPS při FullHD nebo 30 FPS při 4K) a staré konzole si poradí s 30 snímky za sekundu při rozlišení FullHD.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama