Na internet zřejmě unikl artbook z nové Zeldy. Dávejte si pozor na spoilery
i Zdroj: Nintendo
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Na internet zřejmě unikl artbook z nové Zeldy. Dávejte si pozor na spoilery

Na internet zřejmě unikl artbook z nové Zeldy. Dávejte si pozor na spoilery

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 2. 2023 13:30

Už jen jednotky měsíců zbývají do vydání očekávaného pokračování série The Legend of Zelda s podtitulem Tears of the Kingdom. Jak už je ale v současnosti zvykem, neobešlo se to bez předčasných úniků. Na internet se tak zřejmě dostal artbook normálně přiložený k sběratelské edici hry. Teoreticky tak hrozí, že na sociálních sítích narazíte na nevítaný spoiler.

Reklama

  • Na internet unikl kompletní artbook sběratelské edice The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
  • Obsahuje náčrtky kostýmů, postav, nástrojů a lokací
  • Nejde o vážné spoilery, i tak by ale vyzradění mohlo některé hráče mrzet

Podle dostupných informací je součástí sběratelské edice knížka s 204 stránkami plnými obrázků a poznámek. Na internet, jmenovitě například na subreddit r/GamingLeaksAndRumours, unikl kompletní obsah v původní japonštině. Pokud tedy máte velký zájem o prohlédnutí, víte kde hledat.

Na druhou stranu jde ale o poměrně bezkontextovou podívanou. Velkou část kreseb tvoří koncepty kostýmů, hlavních a vedlejších postav, nepřátel, nástrojů, hádanek nebo lokací ve hře. Často tedy jde o anonymní jeskyně, roboty, dveře a podobně. Žádných skutečně významných spoilerů se tedy nedočkáte. Pokud si ale naopak nechcete ze hry vyzradit vůbec nic a při hraní se nechávat neustále překvapovat kreativitou autorů, raději si například na Twitteru umlčte klíčová slova spojená se Zeldou.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vychází exkluzivně pro Nintendo Switch už 12. května.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama