Na internet unikly záhadné záběry z rozpracovaného sci-fi RPG. Zřejmě jde o hru pro PlayStation
i Zdroj: IconEra
Novinka Na internet unikly záhadné záběry z rozpracovaného sci-fi RPG. Zřejmě jde o hru pro PlayStation

Na internet unikly záhadné záběry z rozpracovaného sci-fi RPG. Zřejmě jde o hru pro PlayStation

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 1. 2023 14:01

Na subredditu r/GamingLeaksAndRumours se o víkendu objevil příspěvek odkazující na vlákno fóra IconEra. Obsahuje záběry ze zřejmě velmi rané fáze vývoje zatím neodhalené a neznámé hry, zřejmě akčního sci-fi RPG. Za projektem nejspíše stojí Sony, na hře se totiž má podílet liverpoolské studio XDEV. Hlavní vývojáři jsou ale jiní, nezávislí na PlayStationu a zatím neznámí.

Reklama

  • Na internet unikly záběry z neznámé sci-fi hry
  • Údajně vzniká na Unreal Enginu 5 za spolupráce XDev, tedy primárně pro PlayStation
  • Vývojáři jsou možná People Can Fly

Zatím o projektu skutečně nevíme téměř nic. Respektovaný insider Dusk Golem nicméně na fóru ResetERA poznamenal, že by měly být záběry autentické. Má jít o velmi starý záznam, v současnosti už projekt vypadá úplně jinak a mnohem pokročileji, údajně obsahuje i dabing, má složený soundtrack a tak podobně. Hru nazývá přezdívkou “Ooze” (sliz, blátíčko), který by měl do velké míry symbolizovat její obsah. Zřejmě ale nejde o pracovní název, a už vůbec ne o finální jméno hry.

Projekt běží na Unreal Enginu páté generace a dle některých uživatelů zmíněných sociálních sítí by za ním mohlo stát studio People Can Fly. Autoři skutečně mají pocházet z Evropy, a i když se Sony spolupracují, nejde o first-party studio PlayStationu. Polský tým stojí za kultovní akci Painkiller, multiplayerovou střílečkou Outriders a v minulosti spolupracoval na Bulletstormu a Gears of War: Judgment. Jde ale o spekulaci, kterou zatím nelze ověřit nebo vyvrátit.

První záběry ukazují z pohledu třetí osoby postavu v robotickém obleku, mířící na obří mimozemské stvoření s chapadly. Jsou ale velice krátké, a navíc z dostupných zdrojů úplně zmizely. Naštěstí už existují zveřejněné kopie.

Na konkrétní informace si tak zatím musíme počkat

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama