Na internet uniklo datum vydání Shin Megami Tensei V. Hra se má ukázat na nadcházejícím Nintendo Directu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na internet uniklo datum vydání Shin Megami Tensei V. Hra se má ukázat na nadcházejícím Nintendo Directu

Na internet uniklo datum vydání Shin Megami Tensei V. Hra se má ukázat na nadcházejícím Nintendo Directu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 6. 2021 14:25

Páté přispění do série Shin Megami Tensei, jež se nemalou měrou zasadila o zrod série Persona, potkal únik informací. Na světlo dne se krátce před Nintendo Directem dostalo plánované datum vydání, stejně jako část detailů týkajících se hratelnosti.

Reklama

  • Na oficiální stránce Shin Megami Tensei V se mělo nakrátko ukázat datum vydání
  • Hra by měla dorazit 11. listopadu tohoto roku

O přednesení informací směrem k hráčům se postaral web Persona Central, čerpající z japonské mutace oficiálního webu Shin Megami Tensei V. Právě zde se měla totiž nakrátko objevila zpráva, že hra dorazí (bez upřesnění teritoria) ještě letos, a to 11. listopadu. S ohledem na postarší upozornění vydavatelství Atlus o snaze unifikovat svá vydání v Japonsku i na západě, lze však spíše předpokládat simultánní uvedení ve všech hlavních regionech.

Podle informací, které dále přeložili zástupci Gematsu, by se měla hra pro sérii (ne)tradičně točit okolo tragického osudu středoškolského studenta. V jeho šlépějích bychom měli zamířit do hlubin démonské říše Da'at, jež netušeně koexistuje s naší vlastní realitou. Pakliže se alespoň minimálně orientujete v zasazení předchozích dílů, asi vás nepřekvapí, že ani tentokrát nás nemine manifestaci nadpřirozených sil našeho hlavního hrdiny. 

Na cestě za dokončením příběhu nás má přitom doprovázet více než 200 druhů démonů, a to jak dobře známých, tak i zcela nových. Spolu s jejich pomocí budeme moci docílit několika konců.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama