Na dohled je další vyzyvatel Super Smash Bros. Bojovka Nickelodeon All-Star Brawl oznamuje druhý díl
i Zdroj: Nickelodeonu
Novinka Na dohled je další vyzyvatel Super Smash Bros. Bojovka Nickelodeon All-Star Brawl oznamuje druhý díl

Na dohled je další vyzyvatel Super Smash Bros. Bojovka Nickelodeon All-Star Brawl oznamuje druhý díl

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 7. 2023 13:45

Ať už je vám milý SpongeBob, hvězdice Patrik nebo Želvy Ninja, v nové bojovce Nickelodeon All-Star Brawl 2 si přijdete na své. Jde o pokračování onehdy vydaného Nickelodeon All-Star Brawl z roku 2021, které se od základu mění v tom, jaké postavičky přináší a kolik jich je.

Reklama

  • V rámci překvapení došlo k oznámení dvojky Nickelodeon All-Star Brawl 
  • Další z pokusů o nápodobu Super Smash Bros. vyjde koncem roku na této i minulé generaci

Nickelodeon All-Star Brawl 2 vyjde koncem tohoto roku jako bojovka určená pro Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a PC, kdy bude nabízet i crossplay.

Podle oznámení Nickelodeonu a samotného vydavatele GameMill bude nová hra hlavně obsahovat rozšířenou paletu postav. Hráči se tak například budou nadále moci chopit obyvatel Zátiší bikin jako třeba houbovitého SpongeBoba, Hvězdice Patrika, Sépiáka či Veverky Sandy, či také zkusit Garfielda nebo Raphaela z Želv Ninja.

Ze strany druhé tu však také zaznívá, že soupisku doplní i více exotická jména. Dobrým příkladem je třeba mladý Aang, jehož světu představilo populární anime Avatar: Legenda o Aangovi, nebo mladá Korra, která je zase známá z jeho anime spin-offu.

Další postavy jsou potom hrdinové seriálů jako: Danny Phantom, Ren a Stimpy a také Hlasiťákovi či nováčci jako Jimmy Neutron. Celkové vylepšení totiž opravdu tvoří hlavně všemožné (i dříve použité) postavy, neboť každá dostala nyní nejen nový vizuál, ale i dabingy, které dříve chyběly.

Do všech režimů se nicméně také sahalo – a to i ve smyslu roguelike. Hra např. dostala nové speciální útoky zvané Supers, přičemž přibyly i minihry nebo také novinka v podobě příběhové kampaně. Ta bude ve hře skutečně novinka a bude vázaná přímo k ohrožení Nickelodeonu. Zlotřilý miliardář Vlad si totiž řekl, že v zájmu škození neovládne jen svět Dannyho Phantoma, ale i všechny jiné reality mimo jeho seriál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama