My Time at Sandrock vstupuje do režimu předběžného přístupu, k dispozici je první kapitola
i Zdroj: Pathea Games
Novinka My Time at Sandrock vstupuje do režimu předběžného přístupu, k dispozici je první kapitola

My Time at Sandrock vstupuje do režimu předběžného přístupu, k dispozici je první kapitola

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 5. 2022 09:30

Pokud jste si oblíbili My Time at Portia, patrně netrpělivě vyhlížíte pokračování v podobě My Time at Sandrock, které bylo oznámeno koncem roku 2020. Čekání je u konce, městečko už můžete navštívit, byť jde zatím pouze o předběžný přístup.

Reklama

  • Autoři My Time at Sandrock spustili early access
  • V předběžném přístupu hra zůstane zhruba rok

Studio Pathea Games si o příspěvek na další díl řeklo prostřednictvím kampaně na Kickstarteru, v níž vybralo více než půl milionu dolarů. Přispěvatelé odemkli několik bonusů včetně multiplayeru, závodní minihry nebo dobře známých postaviček z jedničky, které Sandrock taktéž navštíví.

Autoři avizovali, že se hráči do hry podívají někdy na jaře letošního roku. Odhad mají skvělý, to se jim musí nechat, Sandrock se totiž skutečně otevírá prvním návštěvníkům v předběžném přístupu na Steamu, vstupné vyjde na 21 eur.

Co lze od novinky očekávat? To už prozrazuje přiložený trailer. V early accessu je zatím dostupná první příběhová kapitola, další obsah se bude postupně odemykat. Vývojáři odhadují, že v této fázi hra zůstane zhruba rok, plná verze pak zamíří také na konzole Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama