Multiplayerová rubačka Deathverse: Let it Die byla odložena na podzim. Autoři ukázali nápadité zbraně
i Zdroj: Supertrick Games / GungHo Online
Deathverse: Let it Die Novinka Multiplayerová rubačka Deathverse: Let it Die byla odložena na podzim. Autoři ukázali nápadité zbraně

Multiplayerová rubačka Deathverse: Let it Die byla odložena na podzim. Autoři ukázali nápadité zbraně

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 8. 2022 18:16

Loni v říjnu byla představena akce Deathverse: Let it Die, která dle původních plánů měla vyjít letos na jaře. To se ale nestalo. Autoři nyní oznamují náhradní termín.

Reklama

  • Deathverse: Let it Die vyjde až na podzim
  • Autoři potřebují čas na úpravu drobných nedostatků, které odhalila beta
  • Konkrétní termín neprozradili

Hra se profiluje jako PvPvE akce, o níž autoři mluví jako o survival battle aréně. Veškeré dění se odehrává ve světě Let it Die, ale stovky let po událostech původní hry. 

Zájemci si novinku již mohli vyzkoušet v rámci otevřené bety. Právě ta je však důvodem odkladu. Studio Supertrick Games totiž potřebuje více času na zapracování připomínek ze strany hráčů, Deathverse tedy vyjde až na podzim.

Vývojáři zároveň uvolnili obrázky nápaditých zbraní, právě na nich celá akce ostatně stojí. Prohlédnout si můžete univerzální katanu, s níž se lze efektivně bránit i útočit, skrze speciální útok zvládne i rozbít štít. Kladivo je o poznání pomalejší, zase ale způsobuje mnohem větší poškození. Výpady se navíc dají řetězit, speciálním útokem je tlaková vlna ničící štíty. Arms pak zneškodní štít i v rámci základního úroku, Buzzsaw je zase stvořena pro dobře načasovaná komba. Níže si můžete prohlédnout, jakou paseku umí zbraně natropit.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama