Mráz a led, ticho a trýzeň. The Long Dark ohlašuje čtvrtou epizodu příběhu
i Zdroj: Hrej.cz
The Long Dark Novinka Mráz a led, ticho a trýzeň. The Long Dark ohlašuje čtvrtou epizodu příběhu

Mráz a led, ticho a trýzeň. The Long Dark ohlašuje čtvrtou epizodu příběhu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2021 11:55

Dlouho očekávané navázání na narativní linku survivalu The Long Dark dorazí počátkem října. Čtvrtá z plánovaných pěti epizod příběhového režimu Wintermute o osudu ztroskotaného pilota Mackenzieho ponese název Fury, Then Silence.

Reklama

  • Čtvrtá epizoda příběhového režimu The Long Dark dorazí zdarma 6. října
  • Základní cena hry se po jejím příchodu zvýší ze 30 na 35 dolarů

Studio Hinterland informuje, že nám čtvrtá kapitola přidá okolo 7-10 hodin hraní v novém regionu vězeňského komplexu, přes 40 minut přidané hudby a dalších zhruba 60 minut při sledování filmečků. 

Ústředním tématem  se stává únik. Mackenzieho pátrání po Astrid ho znovu přivedlo do nepřívětivé situace a bezprostředního ohrožení jeho vlastního života. Skupina nevraživých trestanců ho při putování mrazivou pustinou zajala, kvůli čemuž musí Will nejprve vyřešit konfrontaci s nimi, nežli bude moci přejít ke svému původnímu úkolu.

Vydání předposledního dílku příběhové linie The Long Dark proběhne 6. října pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a PC. Vzhledem k dlouhému rozestupu, jenž nás dělil od předchozí, dnes již dva roky staré epizody, se i tak zdá, že na finální rozuzlení děje dojde až s odstupem několika let. 

Spolu s příchodem popisovaného obsahu vývojáři rovněž oznamují menší cenovou změnu. V den vydání čtvrté epizody se základní cena titulu zvedne ze současných 30 na 35 dolarů. Nákup v tento moment a následné získání připravovaného obsahu kompletně zdarma je proto výrazně doporučeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama