Mortal Shell znovu potrápí hráče v DLC The Virtuous Cycle
i Zdroj: Cold Symmetry / Playstack
Mortal Shell Novinka Mortal Shell znovu potrápí hráče v DLC The Virtuous Cycle

Mortal Shell znovu potrápí hráče v DLC The Virtuous Cycle

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 6. 2021 10:15

Zaměstnanci studia Cold Symmetry si při příležitosti včerejšího večera přichystali příjemné překvapení skrze uvedení teaser traileru pro DLC Mortal Shell: The Virtuous Cycle. Jeho ohlášení tak doplňuje nedávno vyšlou Enhanced edici, která Mortal Shell vylepšila pro novou generaci konzolí.

Reklama

  • Mortal Shell se už brzy rozšíří o DLC The Virtuous Cycle
  • Jeho součástí bude kromě jiného i nový typ zbraně umožňující přepínání mezi vícero režimy

Jak už to u cinematických trailerů bývá, zásadních detailů je poskrovnu, tím spíše jedná-li se o duchovního nástupce souls-like žánru, který se spíše více než méně pyšní svou kryptičností.

Z pohledu na představenou ukázku je nicméně možné vysledovat alespoň to málo, že by se nám do rukou měla dostat nová forma zbraně kombinující režim kopí, obouruční sekyry, obouručního meče a dvojice jednoručních mečů – i zde je tudíž cítit osobní inspirace autorů u FromSoftware, přesněji pak dynamického přepínání zbraňových režimů z Bloodborne.

DLC The Virtuous Cycle je momentálně v přípravě pro PC, PlayStation 4|5, Xbox Series a Xbox One, a jeho vydání bychom se podle informací na Steamu měli dočkat už v dohledné době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama