Modifikace pro původní Mafii přepracovává Salieriho bar ve stylu Definitivní Edice
i Zdroj: 2K Games
Mafia Novinka Modifikace pro původní Mafii přepracovává Salieriho bar ve stylu Definitivní Edice

Modifikace pro původní Mafii přepracovává Salieriho bar ve stylu Definitivní Edice

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 9. 2022 08:47

Vydavatelství 2K od včerejška na Steamu nabízí kopii kultovní městské akce Mafia zcela zdarma. Řada hráčů ale zná příběhovou kampaň doslova nazpaměť, a další herní režimy je nepřekvapí. V ten moment se součástí zážitku stávají modifikace. Jedna z těch nejnovějších upravuje Salieriho bar tak, aby připomínal a nabízel funkce známé z remaku.

Reklama

  • Modifikace nahrazující tutorial umožňuje průzkum vylepšeného Salieriho baru v původní Mafii

Salieris bar expanded (Based on Mafia DE) je modifikace autora ThadMcCone a o její funkci perfektně vypovídá název. Už tak poměrně detailní prostředí mafiánského podniku rozšiřuje o celou řadu dalších možností. S Tommym se můžete projít po lokále i zastrčenějších místnostech, popovídat si s ostatními příběhovými postavami, sednout si na židli, převléknout se u šatníku, posilnit se sklenkou whisky nebo si třeba pustit jedno z funkčních rádií. V nich uslyšíte buď části soundtracku, nebo zhruba čtvrthodinový úryvek proudového vysílání z Definitivní Edice.

Instalace modifikace probíhá přes Data Xtractor a samotná procházka po baru nahrazuje tutorial. Jen škoda, že funkce nejsou dostupné i v klasických misích.

Mezi nejpopulárnější modifikace pro PC verzi Mafia patří obrovsky ambiciózní Mafia Titanic Mod s kompletním modelem legendárního plavidla, Community-modpack jako balíček vzájemně se doplňujících vylepšení a modernizací grafiky nebo český CityBars otevírající některé budovy ve městech. Dokončení se bohužel nedočkal třeba velkolepý mod Cantrell City, který si můžete vyzkoušet jen jako dnes už obtížně dohledatelné demo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama