Mobilní verze Stardew Valley po letech konečně dostala aktualizaci 1.5
i Zdroj: Eric "ConcernedApe" Barone
Mobilní hraní Stardew Valley Novinka Mobilní verze Stardew Valley po letech konečně dostala aktualizaci 1.5

Mobilní verze Stardew Valley po letech konečně dostala aktualizaci 1.5

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 1. 2023 09:20

Velmi úspěšný farmářský simulátor Stardew Valley se na telefonech konečně dočkal dlouho slibované aktualizace 1.5. Ta původně už v roce 2020 přinesla spoustu nového obsahu, osamělý vývojář Eric “ConcernedApe” Barone ale musel mobilní verzi částečně přepsat, aby nebylo vydávání aktualizací tak složité.

Reklama

  • Na mobilech konečně vyšla aktualizace 1.5 pro Stardew Valley
  • Bezprostředně poté také vyšel hotfix opravující zásadní bugy
  • Do budoucna by měly aktualizace vycházet rychleji

Těsně po vydání se objevila řada bugů, ty ale napravil první rychle spíchnutý hotfix. Aktualizace 1.5 je zatím poslední skutečně zásadní úpravou hry. Přinesla například novou část světa, Ginger Island, se spoustou nového obsahu, postav, dungeonů, předmětů a dalších drobností. Výrazně se rozšířily možnosti farmaření, úprav domu, přesouvání předmětů a správy oblasti. Součástí byla celá řada plodin, produktů, materiálů, jídla a dalších poměrně zásadních novinek, včetně dlouhého seznamu oprav a vylepšení funkčnosti. Kompletní seznam najdete v původním příspěvku na oficiálním webu hry.

Jde tedy o opravdu zásadní rozšíření, které si nyní hráči na mobilech můžou náležitě vychutnat. Barone ale zároveň naznačil, že bude díky úpravě hry do budoucna mnohem jednodušší implementovat aktualizace. Zmiňuje doslova “aktualizaci 1.6 a kdo ví co dál”.

Další rozšíření bylo potvrzeno už během loňského roku. Zatím ale nevíme, co bude obsahovat. Sám Barone navíc avizuje, že vyjde prostě “až bude hotové”. Kromě aktualizace 1.6 pro Stardew Valley také pracuje na další hře s názvem Haunted Chocolatier. Jako sólo vývojář má tedy pořádně napilno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama