MOBA Heroes of the Storm obdržela překvapivou aktualizaci
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Heroes of the Storm Novinka MOBA Heroes of the Storm obdržela překvapivou aktualizaci

MOBA Heroes of the Storm obdržela překvapivou aktualizaci

David Bernard

David Bernard

24. 10. 2023 18:00

Když byl vývoj MOBA titulu Heroes of the Storm během minulého roku prakticky ukončen, málokdo se domníval, že hra obdrží další podstatné aktualizace. Na veřejně přístupné testovací servery ale tento týden přistál update, který mnohé hráče překvapil.

Reklama

  • Do Heroes of the Storm dorazila překvapivá aktualizace
  • Update se aktuálně se nachází na veřejně dostupných testovacích serverech
  • Může jít o první náznak druhého dechu pro MOBA titul z univerza her Blizzardu

MOBA Heroes of the Storm vyšla v roce 2015 a zpočátku se zdálo, že bude mít velký úspěch. V ostrém konkurenčním prostředí se ale titulu ze stáje studia Blizzard příliš nedařilo. Během roku 2018 byl tvůrčí tým znatelně zredukovaný a loni hra přešla do tzv. módu údržby. Aktualizace, která se nově nachází na veřejně přístupném testovacím serveru, nepřináší žádnou obrovskou porci nového obsahu, ze kterého by vám spadla čelist, nýbrž upravuje a balancuje schopnosti hratelných hrdinů. 

Změny se mimo jiné dotýkají i uživatelského rozhraní, a to ve formě upravených ukazatelů zdraví. Došlo i na přehlednější značení zkušenostních glóbů, opravy bugů a úpravy obtížnosti.

Blizzard končí s vývojem nového obsahu pro Heroes of the Storm
i Zdroj: Activision-Blizzard

Blizzard končí s vývojem nového obsahu pro Heroes of the Storm

Blizzard oficiálně oznámil, že jeho sedm let slavící Heroes of the Storm nebudou dále dostávat žádné velké aktualizace. Free…

10. 7. 2022 07:55

Vyvstává tak otázka, zda-li je nová aktualizace předzvěstí něčeho většího, nebo se jedná o ojedinělý případ. Spoustu fanoušků univerza Warcraftu ši Satarcraftu by oživení Heroes of the Storm zcela jistě potěšilo. Díky úspěšně schválené akvizici, ve které Microsoft získal společnost Activision Blizzard, se nicméně druhá šance pro Heroes of the Storm jeví jako poměrně reálná. Podrobný seznam změn, které aktualizace přináší, si můžete prohlédnout zde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama