Mladý Sherlock řádí v gameplay traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mladý Sherlock řádí v gameplay traileru

Mladý Sherlock řádí v gameplay traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 3. 2021 09:00 1

Studio Frogwares je neodmyslitelně spjato s herní adaptací Sherlocka Holmese. Autoři si od světoznámého detektiva na chvíli odpočinuli, když se vrhli do světa H.P. Lovecrafta v The Sinking City, nyní se ale vrací zase zpět. Sherlock Holmes: Chapter One připomínají skrze čerstvý trailer.

Reklama

Sluší se připomenout, že je Chapter One prequelem k předchozím dílům. Hráči tedy budou svědky Holmesových začátků. Mladý vyšetřovatel zatím nemá mnoho zkušeností, projevuje se u něj pokroucené vnímání spravedlnosti. Do případu je ostatně osobně angažován, jelikož se snaží objasnit smrt vlastní matky.

V traileru se hra vůbec poprvé ukazuje v akci. V záběrech předvádí mechanismus vyšetřování, volby, pohyb po otevřeném městě nebo soubojový systém. Střelná zbraň je ovšem pouze krajním řešením zdejších problémů. Nelibost vůči zbraním dává Sherlockovi najevo třeba jeho partťák Jon, který ho motivuje k sofistikovanějším praktikám.

 

 

Autoři prozradili, že hlavní příběh zabaví zhruba na 12 až 15 hodin. K tomu je však připraveno dalších 30 vedlejších úkolů, díky nim může herní doba nabobtnat k 40 až 50 hodinám.

Sherlock Holmes: Chapter One by měl vyjít ještě letos na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a také na PC. Konkrétní datum vydání ovšem autoři zatím neoznámili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama