Milestone oznamují MotoGP 22. Hra vyjde v dubnu, nabídne několik novinek
i Zdroj: Hrej.cz
MotoGP 22 Novinka Milestone oznamují MotoGP 22. Hra vyjde v dubnu, nabídne několik novinek

Milestone oznamují MotoGP 22. Hra vyjde v dubnu, nabídne několik novinek

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 2. 2022 17:10

Italské studio Milestone ve spolupráci se společností Dorna Sports, držitelem licence pro závody MotoGP, oznamuje další díl závodní série MotoGP 22. Vydání je potvrzeno pro PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a Steam, a to už za dva měsíce – přesněji 21. dubna.

Reklama

  • Milestone oznamují další díl MotoGP
  • Letošní ročník vyjde 21. dubna
  • Studio slibuje spoustu novinek

Vývojáři hlásí, že do hry přibydou různé novinky. Režim (NINE) Season 2009 nabídne jednu z nejlegendárnějších sezón motocyklových závodů, během které o titul do posledních chvil dramaticky bojovali týmoví parťáci Valentino Rossi a Jorge Lorenzo. Součástí bude dokument v režii Marka Nealeho, hlavní částí ale pochopitelně bude zápolení v kůži tehdejších závodníků, vedle zmíněných kohoutů sehráli svou roli i Dani Pedrosa nebo Casey Stoner.

Milestone slibují i nástroje pro nováčky. Revised Tutorial skrze krátké úseky vysvětlí základy hratelnosti, zatímco režim Academy dovolí tyto základy dopilovat. Adaptive Difficulty System zase může hráčům dovolit v průběhu závodu přizpůsobovat obtížnost hry, kterou samotná umělá inteligence navrhne.

Samozřejmě dojde i na menší úpravy, se kterými se vývojáři chtějí více přiblížit realitě. Mezi to patří nové animace obličejů, lepší modely postav, vylepšený povrch drah či lepší systém brzd, odpružení a deformace pneumatik.

Celkově hra nabídne více než 190 jezdců, 20 závodních okruhů a nově také split-screen pro dva hráče a multiplayer s funkcí cross-play.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama