MFS 2020 letos čeká VR beta a nový update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MFS 2020 letos čeká VR beta a nový update

MFS 2020 letos čeká VR beta a nový update

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 10. 2020 15:05 2
Reklama

Po úspěšném překonání hranice milionu hráčů, o kterém nás vývojáři informovali počátkem minulého měsíce, přichází další, tentokrát na herní obsah orientovaná zpráva. Pravidelní hráči Microsoft Flight Simulator 2020 se tak mohou v dohledné době těšit na otestování hry ve virtuální realitě nebo další bezplatný update světové mapy.

Jorg Neumann, ředitel vývojářského týmu MFS 2020, skrze Twitch stream prozradil, že se hra vedle 29. září vydaného updatu, jenž měnil některá z měst a letišť Země vycházejícího slunce, dočká podobné péče i u Spojených států. Neumann následně prozradil, že bezplatný update dorazí někdy do konce letošního roku.

Přistoupíme-li k druhému probíranému tématu, tedy v minulosti oznámené podpoře VR zařízení, zde Neumann potvrdil, že virtuální realita bude prostřednictvím uzavřené bety k dispozici do konce letošního roku. Vrchní představitel vývojářského týmu v tomto místě upřesňuje, že by se tak mělo stát na přelomu letošního října a listopadu. Máte-li zájem VR režim osobně vyzkoušet, můžete si o přístup do uzavřené bety zažádat již nyní.

Nad rámec oznámení ke hře samotné se francouzští autoři ze studia Asobo v komunikaci s tuzemským magazínem La Tribune též měli vyjádřit, že aktuálně pracují na dvou dosud neoznámených projektech. Podle informací La Tribute, respektive překladatelů z MadInfinite, by měl jeden z projektů vznikat pod hlavičkou Microsoftu, zatímco druhý má svůj původ nalézt ve spolupráci s evropským vydavatelem Focus Home Interactive.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama