Meditativní Season: A Letter to the Future dorazí letos na podzim
i Zdroj: PlayStation Blog
Novinka Meditativní Season: A Letter to the Future dorazí letos na podzim

Meditativní Season: A Letter to the Future dorazí letos na podzim

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 6. 2022 09:41

Na prezentaci State of Play se našel prostor i pro alternativní záležitosti. Do této kategorie spadá mimo jiné adventura Season: A Letter to the Future.

Reklama

  • Trailer připomněl Season: A Letter to the Future
  • Autoři chtějí hru vydat ještě letos

Příběh se točí kolem Estelle, která se na kole vydává do světa, aby zachytila jeho krásu skrze fotografie a zvukové záznamy. Šum lesů, sluncem zalitých polí, cinkání pastevních zvonců nebo řev poplašné sirény. Nahrávky a fotografie však nepořizuje pro sebe, nýbrž pro další generace, svět se totiž velmi brzy zásadně změní. A pak už nic nebude jako dřív.

Co bude dál? To neví ani postavy, které Estelle na cestě potkává, z jejich vyprávění je znát nejistota a strach z neznáma. Právě jim může ukázat záznamy v deníku, čímž může probudit chuť podělit se o zajímavé historky. Interakce a drobná rozhodnutí nakonec rozhodnou, jak celá pouť skončí.

Hra se představila závěrem minulého roku, nyní se zdá, že autoři stihnou meditativní zážitek odbavit ještě letos. Vydání naplánovali na podzim, konkrétní termín ale zatím neprozradili. A Letter to the Future obdrží majitelé konzolí PlayStation 4 a PlayStation 5, hra vyjde také na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama