Max Payne 3 a L.A. Noire nově na Steamu dostávají všechny DLC zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
L.A. Noire Novinka Max Payne 3 a L.A. Noire nově na Steamu dostávají všechny DLC zdarma

Max Payne 3 a L.A. Noire nově na Steamu dostávají všechny DLC zdarma

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 4. 2021 10:27

Společnost Rockstar Games nás v posledních dnech zaujala především tím, že omylem odstranil a následně opět vrátila všechny tituly na distribuční platformě Steam. Mohli jsme jen spekulovat nad tím, zda šlo o chybu, nebo se někdo překlepl při dalších úpravách nabídky. Zdá se, že je nakonec pravdivá druhá varianta, do starších titulů Max Payne 3 a L.A. Noire totiž přibyly všechny DLC, úplně zdarma.

Reklama

  • DLC pro Max Payne 3 a L.A. Noire dostanete k základní verzi zdarma
  • Nabídka neplatí pro VR mise L.A. Noire

Pokud si tedy koupíte základní verzi jednoho z těchto titulů, automaticky získáte i všechny doplňující balíčky. Výjimkou jsou jen speciální a relativně čerstvé VR mise pro L.A. Noire. 

V případě třetího Max Payne nejde o nijak extrémně atraktivní nabídku. Jeho DLC totiž přidávaly pouze nové mapy, zbraně a skiny do multiplayeru. Ten ale není příliš živý, v současnosti se do hry připojují řádově jen stovky hráčů a jako primárně příběhový titul hrou více hráčů příliš nezaujme. U L.A. Noire je ale jejich repertoár o něco zajímavější, DLC balíčky totiž rozšiřují hru o čtyři nové, zajímavé případy. Každý zpestřuje jednu z pomyslných kapitol hry v podobě oddělení, kam Cole Phelps dostává povýšení.

Pokud jste tedy uvažovali o návratu, nebo chcete dohnat resty, máte k tomu nyní ideální možnost. L.A. Noire na Steamu vyjde na 30 eur, Max Payne 3 je o 10 eur levnější. Upozorňujeme ale na to, že byly hry aktualizovány a nepodporují 32bitové operační systémy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama