Marvel’s Spider-Man 2 by měl být temnější a drsnější
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Marvel’s Spider-Man 2 by měl být temnější a drsnější

Marvel’s Spider-Man 2 by měl být temnější a drsnější

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 9. 2021 14:07

Pokračování povedeného herního Spider-Mana studia Insomniac Games bude zřejmě o něco dospělejší a ostřejší než nenucená a odlehčená jednička. V podcastu This Week In Marvel to potvrdil kreativní viceprezident herní divize Marvel Bill Rosemann. Dvojku v této souvislosti přirovnal k páté epizodě filmové ságy Star Wars.

Reklama

  • Zástupce Marvel se nechal slyšet, že bude druhý Spider-Man temnější a drsnější
  • Hra tak zřejmě cílí na dospělejší pojetí příběhu pavoučích hrdinů

“Pokud by první Spider-Man byl Star Wars, Spider-Man 2 by byl naší verzí Empire Strikes Back (Impérium vrací úder). Bude o něco temnější,” nechal se slyšet. 

V druhém díle bude ústřední duo pavoučích mužů Peter Parker - Miles Morales čelit ikonickému nepříteli v podobě Venoma. Symbiotický netvor si o temnější přístup přímo říká, s drsnějším příběhem a hratelností navíc může studio navnadit na připravovaného Wolverina. Ten na filmovém plátně přímo exceloval s brutálním a “špinavým” snímkem Logan z roku 2017.

I k němu se Rosemann vyjádřil, příliš konkrétní ale nebyl. Pouze potvrdil, že studio brzy zveřejní přibližné datum vydání Marvel’s Wolverine.

Současné informace naznačují, že Marvel’s Spider-Man 2 vyjde v roce 2023, a to pouze na PlayStation 5. Titul má zkoumat vztah dvou superhrdinů, kteří chrání stejné město, ale jejich názory se mohou rozcházet. Zřejmě nepůjde o kooperativní záležitost, autoři zatím hru popisují jako čistě singleplayerový zážitek. Děj jedničky a spin-offu Miles Morales vedle toho naznačuje, že se kromě Venoma střetneme například s Green Goblinem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama