Marvel's Midnight Suns se v DLC přikloní k temné straně. Ke slovu se dostane Deadpool i Morbius
i Zdroj: 2K / Firaxis Games
Marvel’s Midnight Suns Novinka Marvel's Midnight Suns se v DLC přikloní k temné straně. Ke slovu se dostane Deadpool i Morbius

Marvel's Midnight Suns se v DLC přikloní k temné straně. Ke slovu se dostane Deadpool i Morbius

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 10. 2022 10:30

Firaxis, kteří se u Marvel's Midnight Suns nedávno pochlubili s tím, kolik hodin se hrou vlastně strávíme, přispěchalo nyní i s popisem DLC, která dostaneme příští rok. V příspěvku na oficiálních stránkách vydavatelství 2K odhalilo, že Firaxis přidá postupně čtyři superhrdiny, které bude tvořit Deadpool, Venom, Morbius a Storm – každý s vlastním příběhem, sadou vylepšení i kosmetickými doplňky.

Reklama

  • DLC pro Marvel's Midnight Suns zahrnou po řadě Deadpoola, Venoma, Morbia a Storm
  • Dostupná budou individuálně i společně v rámci season passu za zatím neznámou cenu

První z těchto DLC (Deadpool) dorazí podle oficiálního prohlášení již „začátkem roku 2023“, což znamená poměrně rychle po uvedení verze pro PC, PS5 a Xbox Series 2. prosince (připomínáme, že zbylé verze pro PS4, Xbox One a Nintendo Switch jsou chystány až na další kalendářní rok vzhledem ke svému odložení v průběhu srpna). Podle prohlášení 2K je vydání zbylých DLC prozatím obklopené mysteriem. Víme pouze to, že se v rámci jednotlivých příběhů po řadě dočkáme Venoma, Morbia a Storm, kde Venom vystupuje jako boss již v základní hře, a není tak fakticky novou postavou. 

Co se týče informací, které se na DLC váží, zveřejněna nebyla jak jejich cena, tak ani cena v rámci season passu. Vydavatelství uvedlo jen to, že všechna zmíněná DLC budou zahrnuta do Legendární edice (asi 2 500 korun), která mimo toho dál nabídne i základní hru a dalších 23 exkluzivních skinů. Pro hráče, kteří o podobné nabídky příliš nestojí a chtějí jen hrát, zopakujeme to, že Midnight Suns nabídnou rovnou 12 hratelných hrdinů (jednu hlavní plus 11 etablovaných), které dle tvůrců budete provázet po více než 40 hodin kampaně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama