Manor Lords zažívá velmi úspěšný start
i Zdroj: Hooded Horse / Slavic Magic
Manor Lords Novinka Manor Lords zažívá velmi úspěšný start

Manor Lords zažívá velmi úspěšný start

David Bernard

David Bernard

27. 4. 2024 12:00

Středověká budovatelská strategie Manor Lords, která během včerejšího dne dorazila v předběžném přístupu, zažívá velice úspěšný start. Hra se díky velkému počtu hráčů zařadila mezi nejhranější tituly na Steamu a sbírá jedno kladné hodnocení za druhým.

Reklama

  • Manor Lords zažívá velmi úspěšný start
  • Titul se těší kladnému hodnocení
  • Hra se dere na přední příčky nejhranějších titulů na Steamu
  • V jednu chvíli se do panování pustilo více jak 159 tisíc hráčů

Dlouho očekávaná středověká strategie Manor Lords konečně dorazila, a to ve velkém stylu. Předběžný přístup, který byl spuštěn během včerejšího odpoledne, dokázal v jednu chvíli přilákat více jak 159 tisíc hráčů, čímž se titul zařadil mezi nejhranější hry na Steamu. Manor Lords se zde navíc těší velmi kladnému ohlasu novopečených vladařů. Z více jak 6800 hráčů novou budovatelskou strategii hodnotilo kladně celých 91 %.

Manor Lords zažívá velmi úspěšný start
i Zdroj: SteamDB.info

V Manor Lords se ujmete role středověkého vladaře, jehož úkolem bude správa vesnice a jejího obyvatelstva. Ačkoliv hra klade důraz převážně na budovatelské aspekty, nevyhnete se ani strategickým bitvám. Za vznikem Manor Lords stojí jediný polský vývojář, který vystupuje pod jménem Slavic Magic. Cena hry je stanovena na cca 1000 Kč. Až do 10. května ji lze ale pořídit s 25% slevou, tedy zhruba za 750 Kč. Předběžný přístup do Manor Lords vyšel pouze na PC, a to na platformách Steam, GOG a Epic Games Store. Titul je od prvního dne dostupný také v předplatitelské službě Xbox Game Pass.

Manor Lords - dojmy z hraní propracované středověké strategie
i Zdroj: Hooded Horse / Slavic Magic

Manor Lords - dojmy z hraní propracované středověké strategie

"Milosti, ty podzimní deště zničí naši úrodu! Co budeme dělat?," ptají se na první pohled nervózní vesničané svého panovníka…

24. 4. 2024 16:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama