Lies of P je nová souls-like hra o Pinocchiovi. Přinese temný příběh ze světa plného lží a nočních můr
i Zdroj: Hrej.cz
Lies of P Novinka Lies of P je nová souls-like hra o Pinocchiovi. Přinese temný příběh ze světa plného lží a nočních můr

Lies of P je nová souls-like hra o Pinocchiovi. Přinese temný příběh ze světa plného lží a nočních můr

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 5. 2021 21:15 1

Studio Neowiz a Round8 představují titul Lies of P. Velice zajímavý název, že? Kdo by ale čekal, že za ním bude stát román Pinocchiova dobrodružství z pera Carla Collodiho. Očekáváte barevnou a veselou hříčku s atmosférou animáku od Disneyho? To jste se spletli.

Reklama

  • Neowiz a Round8 oznamují titul Lies of P
  • Hra pojednává o Pinocchiovi, rozhodně ale nepůjde o veselou pohádku
  • Přinese temnou a pochmurnou atmosféru o lžích a nočních můrách

Lies of P je totiž souls-like hra. Tento žánr už tradičně přebírá temnou, chmurnou a dalo by se říct až nepřátelskou atmosféru. Hráč se chopí role samotného Pinocchia, který se nachází ve světě bez lidskosti. Ve stavbách plných nočních můr bude muset najít Geppetta, jenž odhalí tajemství tohoto světa.

Do žánru ale Lies of P vnese zajímavý koncept navázaný na lži, které ovlivní i konec příběhu. Dle magazínu Game Informer bude hra disponovat craftingem, dokonce bude možné vyměnit Pinocchiovi části těla, čímž získá nové schopnosti. 

„Hráli jsme si s nápadem převyprávět Pinocchiův příběh po svém. Lies of P je shromáždění našich snů a nočních můr. Je to verze klasického příběhu, kterou jste nikdy neviděli. Pro nás byl Pinocchio vždy pochmurným temným příběhem o lžích, které říkáme, abychom přežili ve světě, jenž není vždy černobílý,“ tvrdí Jiwon Čoi, ředitel vývoje. Hra vyjde neznámo kdy na PC, Xbox Series a PS5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama