Letošní Call of Duty údajně nabídne kampaň s otevřeným světem
i Zdroj: Treyarch Studios / Activision
Novinka Letošní Call of Duty údajně nabídne kampaň s otevřeným světem

Letošní Call of Duty údajně nabídne kampaň s otevřeným světem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 2. 2024 10:00 1

Tom Henderson opět úřaduje. Tentokrát přináší detaily ohledně kampaně letošního příspěvku v sérii Call of Duty. Autoři zjevně chystají obrovský experiment.

Reklama

  • Tom Henderson tvrdí, že letošní Call of Duty přinese kampaň s otevřeným světem
  • Hru přirovnává k Far Cry
  • To samé údajně platí i pro díl plánovaný na příští rok

Také letos bychom se měli dočkat nového dílu série Call of Duty. Nedávné úniky naznačily, že půjde o další Black Ops, tentokrát údajně nahlédneme do období války v Perském zálivu. Na úvodní várku informací nyní navazuje Tom Henderson s dalšími detaily.

Zpráva zveřejněná na portálu Insider Gaming zmiňuje, že chystaný díl bude obsahovat příběhovou kampaň zasazenou do otevřeného světa. Tímto směrem již vykročilo studio Sledgehammer Games při designu takzvaných Open Combat misí, které byly součástí loňského dílu, hráči dostali mnohem více manévrovacího prostoru. Nyní se zdá, že autoři chystaného Black Ops tento koncept posunou ještě o kus dál.

Insider promluvil o Call of Duty pro rok 2025, které údajně přímo naváže na Black Ops 2
i Zdroj: Treyarch / Activision

Insider promluvil o Call of Duty pro rok 2025, které údajně přímo naváže na Black Ops 2

Tom Henderson přináší nové informace ohledně budoucnosti série Call of Duty. Zdá se, že nahlédneme do blízké budoucnosti.

20. 12. 2023 11:46
4

Henderson během popisu otevřeného světa zmiňuje sérii Far Cry. Hráči se spolu se svou jednotkou budou volně pohybovat po mapě, pro přesun bude možné využít vozidla. Autoři údajně chystají také systém rychlého cestování. Kampaň však podle všeho obsahuje i lineárně střižené mise. 

Mohlo by se zdát, že jde o další experiment, Henderson nicméně tvrdí, že se jedná spíše o nový směr. V otevřeném světě se totiž údajně bude odehrávat i následující díl plánovaný na příští rok. Insider naznačuje, že příklon k open-world kulisám umožňuje zefektivnění vývoje. 

Závěrem se sluší dodat, že na kampani údajně pracuje studio Raven Software, Treyarch se zase stará o multiplayer a režim Zombies. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama