Letošní Call of Duty skutečně vyjde v listopadu. Starší spekulaci potvrdila soudní jednání k akvizici Activisionu
i Zdroj: Activision
Novinka Letošní Call of Duty skutečně vyjde v listopadu. Starší spekulaci potvrdila soudní jednání k akvizici Activisionu

Letošní Call of Duty skutečně vyjde v listopadu. Starší spekulaci potvrdila soudní jednání k akvizici Activisionu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 6. 2023 13:30

Letošní Call of Duty, které insider Tom Henderson letos v květnu označil za Modern Warfare 3, zřejmě vyjde, jak tehdy zmiňoval. Díky federální soudkyni, která v těchto dnech dohlíží na aktivní soudní případ FTC vs Microsoft, padla totiž během líčení informace, že chystané pokračování vyjde v listopadu.

Reklama

  • Soudní proces mezi Microsoftem a FTC přináší informace k letošnímu dílu Call of Duty
  • Podle nově odhalené informace zřejmě platí starší únik Toma Hendersona
  • Nový díl má podle jednoho z výroků vyjít někdy v listopadu tohoto roku

Server Insider Gaming již v květnu prozradil dokonce více, než se nyní uvádí. Ve svém vyjádření Henderson tehdy znovu s odkazem na vlastní zdroje prozradil, že by se vydání hry mělo uskutečnit během 10. listopadu, na což nyní reaguje i tým vývojářů. Oficiální twitterový účet Call of Duty totiž aktuální přešlap komentoval také, ačkoli jen s tím, že poslal následující pár smajlíků.

Zatím není jasné, co přesně letošní díl přinese, ale obecně se očekává, že půjde v podstatě o příběhové pokračování Modern Warfare 2. Jason Schreier z agentury Bloomberg ostatně již dříve přinesl (ačkoli bez uvedení číslovky 3), že hru nedělá Treyarch, který byl na řadě, ale Sledgehammer Games, což ospravedlnil tím, že díl Treyarchu byl odložen na rok 2024. Z hovorů společnosti Activision o příjmech následně pak vyplynulo, že spíše než o příběhové rozšíření pro loňské Modern Warfare 2, o kterém Schreier mluvil loni, mají hráči letos čekat další "prémiový" titul.

Pokud jde pak o samu náturu toho, co tento titul nabídne, ačkoli nevíme takřka nic o obsahu, už nyní lze asi s relativní jistotou říct, že se jako starší díly odhalí v rámci Warzone. Black Ops Cold War a Vanguard byly ostatně ukázkou téhož, když byly odhaleny  v nyní již vypínaném Warzone, zatímco Modern Warfare 2 bylo odhaleno během vlastní akce COD NEXT. Zdroje Toma Hendersona zde taktéž byly dříve již relativně konkrétní. V tomto případě již taktéž uváděly, že k odhalení nadcházejícího dílu údajně dojde někdy v srpnu, přičemž dodaly, že můžeme čekat i návrat zombie.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama