Legendární upíří série Legacy of Kain: Soul Reaver se skutečně dočká remasteru
i Zdroj: Aspyr Media
Novinka Legendární upíří série Legacy of Kain: Soul Reaver se skutečně dočká remasteru

Legendární upíří série Legacy of Kain: Soul Reaver se skutečně dočká remasteru

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Zvěsti se potvrdily a Raziel opět povstane z mrtvých. Po 25 letech se totiž série dočká vylepšených verzí her Soul Reaver.

Reklama

  • Vylepšené verze slibují lepší grafiku, výkon, ale i ovládání
  • Legacy of Kain Soul Reaver 1a 2 Remastered dorazí 10. prosince

Společnosti Aspyr a Crystal Dynamics na State of Play oznámily vydání kolekce Legacy of Kain: Soul Reaver 1 a 2 Remastered, která obsahuje remasterované verze klasických akčních adventur Legacy of Kain: Soul Reaver a Legacy of Kain: Soul Reaver 2. Tento balíček se chlubí vylepšenou grafikou s texturami, modely a vizuálními efekty ve vyšším rozlišení. Budete mít možnost přepínat mezi původním a remasterovaným vizuálem za chodu, což vám umožní zažít hry v jejich preferovaném stylu. Kolekce navíc přináší nové funkce, jako je fotografický režim, vylepšenou kamera a lepší ovládání.

Ve hře Soul Reaver se ujmete role Raziela. Budete zabíjet své bývalé upíří bratry pomocí drápů, blesků telekinetické energie a elementární čepele Wraith Blade. Abyste se stali silnějšími, budete také požírat duše svých nepřátel. Jednou z největších herních mechanik her Soul Reaver byla možnost přesouvat se mezi spektrální a materiální říší. Budete tak muset procházet těmito říšemi, abyste vyřešili hádanky a odhalili nové cesty. 

Legacy of Kain Soul Reaver 1a 2 Remastered vyjde 10. prosince tohoto roku na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a PC prostřednictvím služby Steam. Cena je stanovena na 30 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama