League of Legends dostane novou šampionku. Je jí krvežíznivá Briar
i Zdroj: Riot Games
League of Legends Novinka League of Legends dostane novou šampionku. Je jí krvežíznivá Briar

League of Legends dostane novou šampionku. Je jí krvežíznivá Briar

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

2. 9. 2023 18:00

Nezdařený experiment s neovladatelnou krvežíznivostí. Po letech vězení se dostala na svobodu a vrhla se do světa. Taková je Briar, nejnovější šampionka v League of Legends. Do hry dorazí s patchem 13.18 a to nejspíše 13. září.

Reklama

  • Briar je nejnovější šampionka v League of Legends
  • Vyzkoušet si ji můžete na PBE serveru hry už nyní
  • Do hry by oficiálně měla dorazit s patchem 13.18

Zní to až neuvěřitelně, ale po čtrnácti letech od vydání League of Legends populární MOBA stále prosperuje a dostává nový obsah. Už za pár dní vyjde její 165. šampion - krvežíznivá Briar. Ta se představuje stylovým trailerem, který vyšel i s českým dabingem.

Tematicky Briar zápasí s žízní po krvi, ale dokáže tomuto nutkání odolávat díky magickému pranýři, který je s sebou nucena všude vláčet. Pokud je však její touha po krvi příliš silná, vyprostí se a začne běsnit mezi nepřáteli. 

Na aktuálním PBE (veřejném testovacím serveru hry) je Briar již dostupná. Postava funguje jako jungler třídy bojovník s útoky na blízko. 

Briar má synergii s krvácením, které sama dokáže aplikovat díky své pasivní schopnosti - Karmínové kletbě. Ta ji dokáže s využitím krvácení na nepřátelích i vyléčit. O jejích schopnostech se můžete v detailu dočíst na oficiálních stránkách League of Legends.

Ve hře by se měla objevit s patchem 13.18. Ten by podle časového plánu měl vyjít 13. září. Vždy je ale možné, že by komplikace s patchem či jeho obsahem mohly vydání trochu oddálit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama