Launch trailer připomíná vydání The King of Fighters XV. Na zápas se chystá 39 bojovníků
i Zdroj: Hrej.cz
The King of Fighters XV Novinka Launch trailer připomíná vydání The King of Fighters XV. Na zápas se chystá 39 bojovníků

Launch trailer připomíná vydání The King of Fighters XV. Na zápas se chystá 39 bojovníků

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 2. 2022 12:17

Nadšenci do bojovek se pomalu chystají na příchod The King of Fighters XV od japonského studia SNK, které slibuje skoro 40 bojovníků, nové režimy a mnoho dalšího obsahu. A jelikož nás od vydání dělí pouhé dva dny, přichází pompézní launch trailer.

Reklama

  • The King of Fighters XV přináší launch trailer
  • Hra v základu nabídne téměř 40 postav
  • Další se objeví v následujících měsících

Vrací se ikonický turnaj, který by měl být mnohem větší, než kdy dříve. Znovu láká na dobře známé hrdiny a padouchy včetně postav vzkříšených v rámci předchozí hry. Do boje se chystá celkem 39 postav, ve výčtu nechybí ani Terry Bogard, Mai Shiranui nebo Ash Crimson.

Tím to ale nekončí. Team Pass 1 doveze na turnaj další odvážlivce, tým Garou v březnu posílí Howard, Gato a B. Jenet, tým South Town v květnu doplní Geese Howard, Billy Kane a Ryuji Yamazaki.

První recenze napovídají, že hráči zakoupením The King of Fighters XV rozhodně neudělají chybu, hodnocení si brzy můžete přečíst také u nás. Hra vyjde 17. února na PC a na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama