Květnová nabídka PlayStation Plus je opět nabitá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Květnová nabídka PlayStation Plus je opět nabitá

Květnová nabídka PlayStation Plus je opět nabitá

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 4. 2021 22:00

Jak už jsme předesílali, nebyl by to správný konec měsíce bez představení her zdarma, které zamíří služeb Xbox Live Gold a PlayStation Plus. Xbox již karty odhalil, na řadě je tedy PlayStation. A jak už je v posledních měsících tradicí, nabídka je to opravdu štědrá.

Reklama

  • PlayStation odhaluje květnovou nabídku PS Plus
  • Předplatitelé dostanou Wreckfest a Battlefield V
  • Nabídka platí od 4. do 31. května

Na květen si Sony připravila trojici velkých a kvalitních her. Tou první je Wreckfest, závodní titul od tvůrců FlatOut, který jde ve šlépějích své původní série. Hra se opět soustředí na destrukci vozidel závodících v zablácených tratích. Tentokrát ale nechybí i méně seriózní přístup, například ve formě závodů na zahradních sekačkách. Wreckfest je zdarma pouze pro PlayStation 5.

Druhým titulem je Stranded Deep, menší open-world survival hra, která se soustředí na crafting, lovení i stavění. Hlavním protagonistou je trosečník cestující mezi ostrovy. To se pojí s mnoha problémy, mimo jiné také s ostrými čelistmi žraloků.

Poslední a asi největší bombou květnové nabídky je Battlefield V. Pokud nejste s tímto titulem seznámeni, dost možná vás zasáhla akorát velká kontroverze spojená s vydáním hry. I přesto se ale jedná o excelentní střílečku.

Všechny tituly se předplatitelům PlayStation Plus zpřístupní od 4. května, vyzdvednout je lze až do konce měsíce. Stále je možné přidat do knihovny tituly z dubnové nabídky, tedy Oddworld: Soulstorm, Days Gone a Zombie Army 4: Dead War.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama