Kupte si Samsung SSD a získejte jednu ze tří her od Ubisoftu zcela zdarma
i Zdroj: TSBohemia.cz
Novinka Kupte si Samsung SSD a získejte jednu ze tří her od Ubisoftu zcela zdarma

Kupte si Samsung SSD a získejte jednu ze tří her od Ubisoftu zcela zdarma

Komerční sdělení
21. 10. 2022 08:57

I když právě v tuto chvíli zuří podzimní sezóna a nové tituly se na nás řítí ze všech stran, možná některé z vás tyto tituly neoslovily nebo si raději počkáte na slevy. Pro milovníky výhodných balíčků si náš partner TSBohemia.cz připravil další speciální akci, kdy si můžete zdarma vybrat jednu ze tří her při koupi nového Samsung SSD.

Reklama

Pokud si od dneška až do 30. listopadu zakoupíte některý z SSD disků zobrazených na této stránce, zašle vám obchod speciální kód do emailu. Ten následně zadáte na stránky studia Ubisoft a dostanete šanci získat jednu ze tří vybraných her, kterými jsou Assassin’s Creed Valhalla, Far Cry 6 nebo Rider’s Republic.

Samsung SSD jsou bez diskuze velice kvalitními disky pro úchovu dat, jejich M.2 SSD patří mezi jedny z nejprodávanějších. Například Samsung 980 Pro nabízí papírové rychlosti až 7000/5100 MB/s, a to v různých velikostech. Pokud byste ale pro tuto akci hledali nejlevnější disk se hrou zdarma, byl by výběr jasný – bylo by jím interní SSD Samsung 870 EVO 1TB s rychlostmi 560/530 MB/s. V nabídce TSBohemia.cz si ale rozhodně vyberete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama