Krýt záda už si brzy budete moct i mezi platformami. Aliens: Fireteam Elite láká na crossplay
i Zdroj: Cold Iron Studio / aliensfireteamelite.com
Aliens: Fireteam Elite Novinka Krýt záda už si brzy budete moct i mezi platformami. Aliens: Fireteam Elite láká na crossplay

Krýt záda už si brzy budete moct i mezi platformami. Aliens: Fireteam Elite láká na crossplay

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 7. 2022 09:30

Kooperativní akce studia Cold Iron ze světa Aliens obdrží své první rozšíření už koncem příštího měsíce. Rozšíření pro Fireteam Elite nazvané Patogen nabídne nové lokace i kampaň, stejně jako nové nepřátele a vybavení. Předtím, než se tak ovšem stane, dojde i na jinou důležitou změnu v možnostech hry. Už za čtrnáct dní se totiž spustí i čtvrtá sezóna, která přinese cross-platform multiplayer nebo změnu postupu hrou.

Reklama

  • Aliens: Fireteam Elite získá od 26. července systém prestiže i crossplay
  • Vývojáři se čtvrtou sezónou chystají také čtyři nové zbraně a další boje proti vlnám vetřelců v režimu Restock Turrets

Multiplatformní hraní napříč Xboxem, PlayStationem a Steamem odstartuje už 26. července v rámci všech nabízených režimů, včetně později přidaného Point Defense. Když už se navíc hráči spojují ve velkém, je vhodné, aby se bavili co nejdéle déle. Se sezónou pojmenovanou Prestige přidají proto vývojáři i systém prestiže, do kterého vám začnou téct zkušenostní bodíky po dosažení 20. levelu. 

Samotná prestiž může podle vývojářů dosáhnout nakonec až úrovně 100, přičemž za každou 10. obdržíte nové kusy exkluzivního vybavení. Zmiňováno je zatím oblečení, jmenovky, emotikony, vizuální doplňky helmy vašeho vojáka nebo třeba barvy a obtisky na zbraně.

Jak dále prozrazuje oficiální stránka vývojářů, do hry vstoupí také režim Restock Turrets, který v důsledku ovšem přináší jen lehkou variaci na Hordu. Máte několik věží, které musíte chránit a průběžně zásobit, abyste dostatečně dlouho ubránili svou pozici proti sílícím vlnám Xenomorfů. 

Kromě toho přichází také nová funkce Fabrication Reprocessor, tvořící jakési obětiště kartiček výzev. Jedná se mechanismus, jenž vás nechá vybrat tři karty, které už vlastníte, a prohodí je za jinou se zaručeně novými účinky. Karty výzev navíc vedle této úpravy přicházejí také do všech režimů, takže jejich účinku si můžete užít i mimo kampaň. 

Na konec pokryjme ještě nově přidané zbraně, které jsou celkem čtyři. Se čtvrtou sezonou se dostaví brokovnice M51 Breaching Scattergun, vysokovýkonný laser P.649 HEL, jediná plně automatická odstřelovací puška SVAT-92 Sokol a jednoruční brokovnice DKT-59 Misha. Jejich design si spolu s ostatními novinkami můžete prohlédnout níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama