Krev, plamenomet a samurajové. Rise of the Ronin představuje hratelnost
i Zdroj: Team Ninja/PlayStation
Novinka Krev, plamenomet a samurajové. Rise of the Ronin představuje hratelnost

Krev, plamenomet a samurajové. Rise of the Ronin představuje hratelnost

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1. 2. 2024 15:30

Datum vydání Rise of the Ronin od studia Team Ninja se pomalu a jistě blíží. A tak není divu, že byl během akce State of Play představen nový trailer, který nabízí bližší pohled na hratelnost.

Reklama

Rise of the Ronin se odehrává v 19. století během japonské občanské války Bošin. Příběh se zaměří na tři frakce bojující o budoucnost země: Sabuku, Tobakku a Obei. Vy se vžijete do role neutrálního samurajského žoldáka, který má za úkol přidat se k jedné z těchto tří skupin a pomoci utvářet budoucnost země. Hra byla poprvé představena před dvěma lety během akce State of Play. Tentokrát tvůrci z Team Ninja, kteří stojí za sérií Nioh nebo hrou Wo Long Fallen Dynasty, využil State of Play k zatím nejdetailnějšímu představení samotné hratelnosti. 

V přibližně čtyřminutové ukázce se objevil kluzák, vlastní hák bližší pohled na souboje nebo jízda na koni. Kromě toho se zde objevil i přehled zbraní. Kromě klasické katany vás tak čekají i kopí nebo plamenomet. Ačkoli se jedná o žánr soulslike, hra je často srovnávána s jinou exkluzivitou pro PlayStation - Ghost of Tsushima. Rise of the Ronin by se však měl vyjímat ze svého žánru tím, že bude mnohem přístupnější, včetně tří možností obtížnosti a kooperace. Pokud tedy půjde do tuhého, můžete na rozdíl od většiny ostatních her tohoto žánru ubrat. Pokud se vám to nepodaří, vždy můžete přivolat kamaráda, který vás provede těžšími souboji. 

Rise of the Ronin je exkluzivitou pro PS5 a vyjde 22. března tohoto roku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama