Konami přichází s Crimesight, multiplayerovým thrillerem se Sherlockem Holmesem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami přichází s Crimesight, multiplayerovým thrillerem se Sherlockem Holmesem

Konami přichází s Crimesight, multiplayerovým thrillerem se Sherlockem Holmesem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 6. 2021 11:50

Přestože by si nejspíše mnozí z nás daleko více přáli návrat značek, jako je Metal Gear, Contra nebo Silent Hill, nakonec musíme dát zavděk hrám, které nám Konami přináší. Tou nejnovější se stává multiplayerově laděné Crimesight stavící na společném hledání oběti i pachatele trestného činu.

Reklama

  • Konami představilo multiplayerový titul Crimesight
  • Hra staví do souboje dvojici týmů reprezentujících Sherlocka Holemese a Moriartyho

Detektivně střižená akce z futuristického Londýna postaví skupinu hráčů před zapeklité vyšetřování, resp. páchání trestného činu. Jedním z hlavních motivů se totiž znovu stává pokračují rivalita Sherlocka Holmese, resp. jeho digitálního kontrapartu, a jeho odvěké (a o nic méně digitální) nemesis Moriartyho. Zatímco Sherlock musí nalézt ideální způsob, jak vraždě zabránit, Moriarty hledá v obraně soupeře každou skulinu, které by k akci využít.

V praxi je skupina 2-4 hráčů rozdělená na dvojici soupeřících týmů, majíc v prvním případě za cíl odtajnit identitu oběti a vraha (tým Sherlock), kdežto v druhém poskytnou vražednou zbraň a vhodné osobní setkání pachatele s jeho obětí (tým Moriarty).

Datum plánovaného vydání Konami pro tuto chvíle zatím neprozradilo. Jestliže vás však titul oslovil, můžete se skrze tento odkaz registrovat do probíhající bety na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama