Kojima by rád vyvíjel Silent Hill
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kojima by rád vyvíjel Silent Hill

Kojima by rád vyvíjel Silent Hill

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 3. 2014 20:55 4
Reklama

Není žádným tajemstvím, že Hideo Kojima jednou dokončí své práce na sérii Metal Gear. Tedy, tak trochu. Navzdory svým výrokům se k této slavné sérii stále navrací. Vyplatí se tedy přemýšlet alespoň nad tím, co by tak Kojima rád dělal v mezičase, mezi jednotlivými díly série.

A dle jeho slov by se rád věnoval jiné sérii her pocházející ze země vycházejícího slunce – řeč je o hororech nesoucích značku Silent Hill. Jste překvapeni? My rozhodně ano, ale na druhou stranu, tato představa nás nenechává ani v nejmenším chladné. Poslední díl série navzdory řadě svých kvalit nebyl nikterak výrazným titulem a upadl velmi rychle v zapomnění a především do stínu svých předchůdců.

S tímto snem se Kojima svěřil v rámci Q&A seance na Twitchi. Vedle toho také sdělil, že v jeho podání by šel děs a celkové strašení hráče ještě o krůček dále – a to tak, že by se sám Kojima musel naučit vyrovnávat se s denními běsy, jež by ho během vývoje nutně provázely. Zní to výtečně, nicméně v tuto chvíli nám nezbývá než doufat, že Kojimu někdo z Konami vyslyší. Což vlastně není tak docela nereálné, uvážíme-li fakt, že Kojima je vlastně u Konami zaměstnán. Na horor v podání tohoto vypravěče bychom si tuze rádi počíhali.

A co vy, jste téhož názoru? Nebo byste raději, aby Hideo navždy zústal u své domovské série a s nadějí vyhlížíte Metal Gear Solid V: The Phantom Pain?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama