Kingdom Come na Switch? Ne, šlo o chybu
i Zdroj: Warhorse Studios
Novinka Kingdom Come na Switch? Ne, šlo o chybu

Kingdom Come na Switch? Ne, šlo o chybu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 1. 2021 10:42 6
Reklama

Kingdom Come: Deliverance, realistické RPG z roku 2018, vyvíjené studiem Warhorse Daniela Vávry nakonec na Nintendo Switch nevyjde. Že se vám toto tvrzení zdá mírně bizarní? Nejste sami. Na oficiálním vydavatelském plánu Nintenda se totiž objevila Switchová verze Kingdom Come naplánovaná na 18. únor. Studio ale zprávu popřelo.

Faktu si začaly média všímat dnes brzy po půlnoci, informace je na webu stále přítomna. Českým médiím (Vortex, Zing), ale zástupci Warhorse potvrdili, že žádnou kapesní verzi hry nechystají a že jde nejspíše o chybu. V únoru by totiž měla vyjít japonská verze kompletní edice Royal pro PlayStation 4.

Je to samozřejmě škoda. Na jednu stranu zní představa Kingdom Come na Switchi krajně neuvěřitelně, na druhou stranu by šlo o další fantastický úspěch portování (vzpomeňme na Zaklínače 3). Server Nintendo Life nicméně upozorňuje na to, že se podobná chyba stala už před týdnem, kdy se v plánu objevily tituly Banjo-Kazooie a Blast Corps z Nintenda 64. Do budoucna je tedy třeba brát podobné objevy s velkou dávkou skepse.

Kingdom Come na Switch? Ne, šlo o chybu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama