Kinect stále využívá většina majitelů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kinect stále využívá většina majitelů

Kinect stále využívá většina majitelů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2015 10:13 10
Reklama

Rok času dalo Microsoftu zabrat, než dokázali rozchodit a do světa vypustit Xbox One takový, který by fungoval bez neustále připojeného Kinectu. Zpětně pak vyšlo najevo i to, že kdo jej měl zapojený, ten měl reálně o nějaké to procento nižší výkon konzole. Ovšem jak se teď americký gigant chlubí, ti, kteří jej stále mají, jej používají pravidelně.

To by nahrávalo do not původní vize společnosti, ve které Kinect jednoduše byl integrální součástí konzole a něčím, co budou hráči a uživatelé konzole obecně využívat na denní bázi. A jak je z prohlášení společnosti vidno, tak u těch, kteří si verzi s Kinectem zakoupili, tomu tak zřejmě skutečně je. Otázkou však je, zda Microsoft dokáže rozlišit i to, zda si někdo Kinect koupil a následně jej odpojil a uložil do skříně.

Vrchní hlava marketingu, Mike Nichols, se nechce pouštět do debat o tom, kolik konzolí je s Kinectem a kolik bez něj. Zanedbatelné procento to ale prý není a tito uživatelé prý používají Kinect poměrně často, většinou ale ne pro hry. Častější je prý používání kamery pro ovládání rozhraní konzole či pro přihlašování a další podobné věci.

Nás nyní každopádně zajímá, jak jste na tom s Kinectem vy? Pořídili jste si konzoli jako celek, nebo jste si raději počkali na verzi bez něj? A pokud jej přeci jen máte a používáte, tak k čemu konkrétně?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama