Kena: Bridge of Spirits doplní ke konci září i nabídku Steamu. Dorazí také New Game Plus, výzvy a oblečky
i Zdroj: Ember Lab
Kena: Bridge of Spirits Novinka Kena: Bridge of Spirits doplní ke konci září i nabídku Steamu. Dorazí také New Game Plus, výzvy a oblečky

Kena: Bridge of Spirits doplní ke konci září i nabídku Steamu. Dorazí také New Game Plus, výzvy a oblečky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 8. 2022 07:00

Dobrodružný titul rychle rostoucího studia Ember Lab, Kena: Bridge of Spirits, dorazí s opožděním i na Steam. Po roce exkluzivní dostupnosti pro Epic Game Store je čekání na PC u konce. Titul na konkurenční službu zamíří 27. září, kdy ji taktéž doprovodí velká výroční aktualizace. Vše přehledně shrnuje nový trailer.

Reklama

  • Kena: Bridge of Spirits vyjde po roční exkluzivitě pro Epic, i na Steamu; stane se tak 27. září
  • Anniversary Update, který vydání doprovodí, přivede na každou platformu četné novinky po stránce obsahu

Příchod hry na Steam doprovodí Anniversary Update, kteří v tentýž den dorazí i ostatní platformy. Vedle oprav, které ve hře zbývá udělat, představí především: New Game Plus, vylepšený fotografický režim, nové oblečky pro Kenu, Spirit Guide Trials nebo charmstones.

New Game Plus, jak tradice napovídá, umožní vzít vylepšení z jednoho průchodu do dalšího průchodu a zapojit se i do nových bojových scénářů. Přenášejí se zde upgrady, schopnosti, vaši Roti nebo i oblečení. Kromě nových schopností mohou někteří hráči najít zalíbení i v nových charmstones, což jsou modifikátory pro boj.

Režim pro přirození fotek také získává některé rozšířené možnosti. Těmi hlavními jsou nové typy nasvícení, možnost střídání oděvu nebo výrazů obličeje. Jde-li pak o nové spirituální zkoušky zvané Spirit Guide Trials, jejich repertoár bude nabízet následující: boj proti sílícím vlnám nepřátel, překonávání překážek či šanci znovu změřit síly proti klíčovým bossům. Když některou ze zkoušek úspěšně dokončíte, dostanete zaslouženou odměnu – od nového oblečení pro Kenu, které nachází inspiraci u postav, s nimiž se setkáváte, až po řečené charmstones. Majitelé deluxe edice budou moci také využít nový stínový outfit zvaný Shadow.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama