Keltskej osud máme! České studio oznámilo brutální akční adventuru Kromlech. Podívejte se na filmeček
i Zdroj: Perun Creative
Kromlech Novinka Keltskej osud máme! České studio oznámilo brutální akční adventuru Kromlech. Podívejte se na filmeček

Keltskej osud máme! České studio oznámilo brutální akční adventuru Kromlech. Podívejte se na filmeček

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 6. 2023 11:18

Ostravské studio Perun Creative si udělalo jméno díky survival RPG Hobo: Tough Life, s nímž nechalo nahlédnout do života bezdomovců. S nově oznámenou hrou se autoři vrhají do úplně jiných vod.

Reklama

  • Studio Perun Creative oznámilo Kromlech
  • Jde o akční adventuru s RPG prvky a rogue-like elementy
  • Autoři kladou důraz na brutální souboje
  • Hra v příštím roce zamíří do předběžného přístupu

Hra nese název Kromlech. Jedná se o akční adventuru s prvky RPG, která se profiluje jako temná fantasy. Autoři hru představili skrze hraný filmeček s udatným válečníkem.

“Vaše činy rozhodnou o osudu světa. S každým dalším dnem je zlo silnější, odvážnější a početnější. Pokud budete pomáhat všem, může se stát, že nakonec nezachráníte nikoho. Ale stojí svět za záchranu, když z něj zbyly jen trosky a suť? Sami se rozhodnete, co získáte... a co ztratíte. Připravte se na výpravu, jejímž cílem je zastavit nevyhnutelné. Nezáleží na tom, kolik životů to bude stát.” Takto tvůrci hru popisují na oficiálních stránkách.

Vývojáři lákají na ručně vytvořený svět, v němž není nouze o tajemství. Hlavní hrdina Cronach si v bitvách bude budovat renomé, časem se z něj možná stane spasitel, kterého svět nutně potřebuje. Hra je inspirována klasickýmy příběhy z žánru hrdinské fantasy, hráči by si měli prožít vlastní hrdinský epos. “Je to příběh o touze po sebeurčení, hledání svého místa ve vesmíru a odhodlání postavit se neznámému.”

Stránka na Steamu pak láká na brutální souboje založené na dovednostech samotného hráče. Máchat s mečem se naučíte rychle, k perfektnímu bojovému stylu se však budete muset propracovat. Smrtí vaše putování samozřejmě nekončí, autoři v této souvislosti upozorňují na rogue-like elementy.

Hra míří na PC, někdy v příštím roce bude spuštěn režim předběžného přístupu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama